Захист Зайцевої не оскаржуватиме запобіжний захід

37779623172_64cb4fe705_k

Захист 20-річної Олени Зайцевої, яка влаштувала смертельну ДТП у Харкові, повідомив, що не буде оскаржувати запобіжний захід, визначений судом першої інстанції.

Про це заявила адвокат підозрюваної Юлія Козир, передає InfoResist.

«Ми не будемо подавати апеляцію. Чи не хочемо привертати увагу, створювати ажіотаж навколо Зайцевої Олени», - сказала захисниця.

Крім того, слідчі встановили, що напередодні страшної аварії, Зайцева в компанії третіх осіб відпочивала в елітному ресторані «Чилі» на проспекті Незалежності в Харкові. У закладі дівчина перебувала в період з 17:45 до 20:09 (аварія трапилася о 20:45), пише newsroom.

Слідчі звернулися до Київського районного суду Харкова з клопотанням про тимчасовий доступ до записів з камер відеоспостереження ресторану. Правоохоронці вважають, що записи допоможуть встановити особи людей, з якими Зайцева була напередодні аварії. Також відео прояснить, вживала дівчина спиртні напої і чи сіла після цього за кермо.

Суддя Муратова клопотання задовольнила, зобов'язавши працівників «Чилі» надати записи з зовнішніх і внутрішніх камер спостереження.

Нагадаємо, ДТП сталося увечері 18 жовтня в Харкові. Автомобіль Lexus в'їхав у натовп людей на тротуарі. За кермом була студентка ХНУ імені Каразіна Алена Зайцева - прийомна дочка харківського бізнесмена Василя Зайцева.

В аварії загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: