Львівські депутати додали АТП-1 ще понад 9 мільйонів гривень

IMG_8684

Депутати Львівської міської ради на сесії 26 жовтня внесли зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, управлінню транспорту ДМР вирішено збільшити видатки шляхом передачі коштів із загального фонду до бюджету розвитку на внески до статутного капіталу суб’єктів господарювання ЛК АТП №1 на суму 9253,6 тис. грн за рахунок зменшення видатків, передбачених на коригування міжбюджетних трансфертів.

Крім цього, субвенцію з обласного бюджету Львівської області в сумі 619,0 тис. грн передали на придбання обладнання і предметів довгострокового користування для Львівського фізико-математичного ліцею; 92,2 тис. грн виділили для придбання обладнання і предметів довгострокового користування для приватного навчального закладу ПП «Ерудит». Збільшено видатки управлінню капітального будівництва на 224,2 тис. грн на виконання рішень судів, у тому числі.

800 тис. грн додано на Програму організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив і підготовки проектів розвитку міста Львова (КУ «Інститут міста»), у тому числі на оплату праці та нарахування на зарплату, проведення заходу «Безпековий форум», на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, на оренду нерухомого майна на вул. Весняній, 4. Також відбувся перерозподіл видатків на культуру та мистецтво, у тому числі 64,5 тис. грн виділили на придбання обладнання в рамках проекту «Розумний район».

Збільшено видатки для забезпечення оплати праці до кінця поточного року працівникам органів місцевого самоврядування на суму 11 012,5 тис. грн, у тому числі за рахунок видатків на впорядкування умов оплати праці працівників виконавчих органів Львівської міської ради в сумі 5000,0 тис. грн та 6012,5 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: