Львівські депутати не віддали земельну ділянку фірмі Ахметова

97896_1

Депутати Львівської міської ради не погодили поділ земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності Львівської міської ради, на території с. Сороки-Львівські Пустомитівського району Львівської області, передає кореспондент Дивись.info.

Депутати Львівської міської ради не погодили поділ земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності Львівської міської ради, на території с. Сороки-Львівські Пустомитівського району Львівської області.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно пояснювальної записки на земельній ділянці площею понад 109 гектарів у Пустомитівському районі, яка раніше належала ЛМКП «Львівтеплоенерго», розташовані об'єкти нерухомого майна (майновий комплекс), яке перебуває у власності ПАТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО».

Відповідно до ст. 56 Закону України «Про землеустрій» технічна документація із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок включає нотаріально посвідчену згода на поділ чи об'єднання земельної ділянки, користувачів земельної ділянки.

Враховуючи те, що земельна ділянка знаходиться у комунальній власності Львівської міської ради, представлених документів ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ПАТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» підготовлено проект ухвали, яким пропонується погодити поділ земельної ділянки площею 109,1297га, розташованої на території с. Сороки-Львівські Пустомитівського р-ну Львівської обл. (за межами населеного пункту). У пояснювальній  записці також вказано, що кінцевим бенефіціарним власником ПАТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» є Ахметов Рінат Леонідович. Зрештою за проект ухвали проголосувало лише 29 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: