У Львові узаконили збудовану на місці гаража багатоповерхівку

budivnustvo-04012017

Депутати Львівської міськради внесли зміни до ухвали від 10.11.2016 № 1248 про затвердження ТзОВ «Омега-Львів» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском, 17, передає кореспондент Дивись.info.

Депутати Львівської міськради внесли зміни до ухвали від 10.11.2016 № 1248 про затвердження ТзОВ «Омега-Львів» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском, 17.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про зміну призначення земельної ділянки з земель промисловості, транспорту, оборони та іншого на землі житлової та громадської забудови, за функцією використання – землі комерції на землі житлової та громадської забудови.

Під час виступу перед депутатами забудовник акцентував на тому, що всі квартири у незаконно зведеному на місці гаража будинку уже викуплені, при цьому 7 з них викупили учасники АТО.

Деякі депутати наголошували на тому що забудовник два роки не платив місту орендної плати за користування ділянкою. Інша частина міських обранців заявила, що випадки зміни призначення земельних ділянок були вже неодноразово.

Зрештою, після тривалої дискусії більшість депутатів проголосувала за легалізацію самобуду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: