Вибух у Києві кваліфіковано як теракт: загинуло двоє

263E1AA6-4E36-4699-A3FF-39BD26BC8312

Вибух біля студії телеканалу «Еспрессо» в Києві, внаслідок якого постраждало п’ятеро осіб, серед яких народний депутат «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, кваліфікований як терористичний акт.

Вибух біля студії телеканалу «Еспрессо» в Києві, внаслідок якого постраждало п'ятеро осіб, серед яких народний депутат «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, кваліфікований як терористичний акт.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 258 Кримінального кодексу України – Терористичний акт, передає  департамент комунікації МВС України.

Також повідомляється, що теракт буде розслідувати ГУ СБУ у місті Києві, процесуальне керівництво здійснюватиме прокуратура міста Києва.

Своєю чергою, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко сьогодні зранку повідомив у facebook, що в наслідок теракту загинуло двоє: «Мені повідомили, що від важких поранень, отриманих внаслідок теракту, померли двоє поліцейських: Руслан Кушнір - охоронець Ігор Мосійчук і 36-річний Михайло Мормель, капітан поліції, жив у сусідньому під'їзді. Щиро співчуваю родинам і друзям загиблих!», - зазначив Ляшко.

Він також написав, що Віталія Балу успішно прооперували, він живий.

«Це був теракт проти всіх українців, які хочуть жити у своїй, суверенній Україні. Обов'язок правоохоронців - слідство веде СБУ - встановити замовників і виконавців цього кривавого злочину. А головне - забезпечити спокій і залізний порядок на вулицях, захистити життя і здоров'я українців. Люди втомилися від хаосу і страху!», йдеться в дописі нардепа.

Читайте також: На Мосійчука вчинено замах: нардепа поранено (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: