Львівські патрульні зупинили два буса, які перевозили спирт під виглядом пошти

22814525_1756958677939230_6769699321142535778_n

На Львівщині затримали два мікроавтобуси, які перевозили спирт під виглядом пошти.

Вчора, близько 16 години, поблизу населеного пункту Великосілки, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Volkswagen LT 35, який мав характерні пошкодження, як для дорожньо-транспортної пригоди, йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львова.

Під час спілкування з водієм, патрульні відчули різкий запах спирту та попросили відкрити кузов автомобіля. В середині було 19 бочок з невідомою речовиною, яка і була джерелом запаху. В той самий час, на посту патрульної поліції спрацювала система відеонагляду «Рубіж», яка зафіксувала транспортний засіб Mercedes-benz Sprinter. Даний автомобіль перебував у розшуку, як викрадений. Його зупинили і відчули той самий характерний запах, як у згаданому вище випадку. Кузов автомобіля відкрили та виявили такі самі бочки, що і в попередньому автомобілі.

Виявилося, що ці два водії мають відношення один до одного. Пояснювати походження рідини відмовилися, натомість вони пред'явили товаро-транспортні накладні одного з поштових операторів, в яких жодної згадки про спирт немає.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка буде встановлювати всі обставини справи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: