На Науковій встановили вуличні дошки для гри в шахи і нарди

shakhy-3677243169703210090fbef5483e83f5

У Франківському районі міста Львова встановили 5 комплектів з майданчиками для гри в шахи і нарди.

Такі вуличні комплекти складаються зі столика, 2 лавок, 2 стільців, дошки для гри в шахи і для гри в нарди. Вартість таких вуличних меблів склала 158 тис. гривень, інформує прес-служба Львівської міськради.

«У нашому районі – у «розумному мікрорайоні» на Науковій – встановили вуличні дошки для гри в шахи і нарди. Таких комплектів, які включають 2 лавочки, 2 стільці, стіл та дошки для гри в шахи і нарди, встановили 5, вартість кожного - 31,6 тис. гривень. Ці роботи виконали у межах реалізації проекту «Розумний район», - зазначив голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.

Нагадаємо, на сесії депутатів Львівської міської ради було прийнято програму з розвитку шахів у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2017-2020 роки, з метою популяризації цього спорту. Впродовж наступних трьох років залучають дітей шкільного віку до занять гри в шахи через діяльність у загальноосвітніх навчальних закладах Львова шахових гуртків та проведення спільно з Львівською обласною федерацією шахів заходів «Шкільна ліга з шахів». Програма охоплює всіх дітей шкільного віку з пріоритетом на залучення дітей 1-4 класів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: