Новак сподівається на прийняття нового закону про концесію до кінця року

До ВР надійшов законопроект щодо будівництва в Україні концесійних доріг, і як тільки його проголосують, це дасть змогу розпочати конкурсні процедури щодо зведення будівництва дороги Львів-Краковець.

До ВР надійшов законопроект щодо будівництва в Україні концесійних доріг, і щойно його проголосують, це дасть змогу розпочати конкурсні процедури щодо будівництва дороги Львів-Краковець.

Про це сьогодні під час економічного форуму у Львові заявив в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак, передає кореспондент Дивись.info.

«Нам потрібні зміни до закону. Сподіваюся, що до кінця року будемо мати новий закон, який дозволить швидко розпочати конкурсні процедури щодо дороги Львів-Краковець, яка має стати першою концесійною в Україні», – заявив Славомір Новак.

За його словами, також триває розробка технічної документації будівництва автобану від Львова до Умані, Одеси та Миколаєва. «Думаю, за 5-6 років будемо готові розпочати будівництво нового автобану на цій ділянці», – зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: