У Борисполі затримали екс-альфівця

zatrimali_0_19

Прокуратура Київської області затримала колишнього працівника спецпідрозділу «Альфа» Служби безпеки України, у якого при обшуку гаражного приміщення виявили та вилучили з незаконного обігу боєприпаси та наркотичні засоби.

Про це  повідомили у прокуратурі Київщини.

У ході проведення профілактичних заходів на території міста Бориспіль встановлено, що колишній працівник спецпідрозділу «Альфа» Служби безпеки України незаконно зберігає зброю, бойові припаси та вибухові речовини.

Було проведено невідкладний обшук за адресою проживання 37-річного чоловіка.

В ході проведеного обшуку у будинку та гаражному приміщенні виявлено та вилучено значну кількість зброї, зокрема 146 претметів схожих на патрони з різними калібрами, предмет схожий на корпус гранати «РГУ», 4 картонні коробки з сухою речовиною, ззовні схожого на канабіс, та полімерні пакети з речовиною схожу на вибухову.

За вказаними фактами Бориспільською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами без передбаченого законом дозволу) КК України та за ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) КК України.

Наразі проводяться невідкладні слідчі-розшукові дії: встановлюють інших осіб, з якими зловмисник міг співпрацювати у здійсненні незаконної діяльності , вилучене буде направлено на відповідні експертизи, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: