Ветерани АТО вимагають розслідувати інцидент з нардепом Лозовим

96161289_769450_506_1200

Спілка ветеранів АТО Сколівщини звернулась до голови Верховної Ради, Генерального прокурора України, інших відповідних структур для об’єктивного розслідування інциденту за участі народного депутата Андрія Лозового, що стався в с. Хащованя.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Спілки, пише leopolis.news.

Головною проблемою, яка була розглянута у його ході, стало побиття учасника АТО Володимира Луцика.

Зараз потерпілий знаходиться в районній лікарні, де його і відвідали учасники АТО.

Як відзначають АТОвці, на жаль, подібні ситуації останнім часом непоодинокі, до того ж їх часто переводять у політичну площину.

«Тому боротися з цим злом спільно мають намір не тільки аналогічні організації учасників АТО з різних регіонів, а й численні громадські формування та суспільні рухи. Тільки об’єднавшись, зможемо протистояти нахабному свавіллю «мажорів», які дедалі частіше прикриваються різного роду посадами та посвідченнями. У результаті люди, які захищали державу на лінії фронту, стали, практично, беззахисними у себе вдома», – йдеться у зверненні Спілки ветеранів АТО Сколівщини.

Ветерани АТО закликають усіх небайдужих людей, які займають активну громадянську позицію, не залишатися осторонь. Вони просять підтримати їхнє звернення до відповідних державних органів та тримати на контролі ситуацію із розслідуванням справи.

Як повідомляли, поліція розслідує інцидент за участю народного депутата України, який трапився 22 жовтня у Сколівському районі Львівщини.

22 жовтня до Сколівського відділення поліції о 18:52 надійшло повідомлення від жителя райцентру Сколе про те, що в селі Хащованя Сколівського району працівники одного з відпочинкових комплексів спричинили тілесні ушкодження народному депутату України.

Сам нардеп вважає, що на нього здійснили напад на замовлення «лісової мафії».

Однак, нагадаємо, згодом місцеві мешканці розповіли зовсім іншу історію. Насправді постраждав ветеран АТО Володимир Луцик, який просто хотів допомогли повернути пса односельця, який підібрав нардеп Лозовий по дорозі.

«Односелець розповів, що в нього пропав собака. І попросив допомогти знайти собаку. Ми гуртом поїхали шукати собаку і побачили невідому машину, там сидів водій, ми у нього запитали, чи є у них собака і попросили показати собаку. Сказали, що ми запевняємо, що у собаки є господар і що він з нами. Водій сказав, що не може цього зробити без команди свого начальника, але відмовився його кликати. Далі почали збиратися люди, ми стояли й чекали. Потім ми зайшли у народний дім у селі Хащованя, виявилося, що це народний депутат», – розповів Володимир Луцик.

Люди почали переконувати нардепа, що собака має власника і власник хоч забрати тварину додому, втім люди, що приїхали із Лозовим, не захотіли віддавати пса, мовляв, тварина не доглянута й голодна. Через це стався конфлікт, в результаті якого невідомі, що приїхали із нардепом Лозовим, побили Володимира Луцика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: