Хто переміг на виборах голів громад у Львівській області (інтерактивна карта)

vybory

Стали відомі попередні результати підрахунку голосів на перших виборах голів восьми громад на Львівщині.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Детальніше про попередні результати голосування, а також про громади, можете подивитись на інтерактивній карті, яку підготували журналісти Дивись.info.

Великомостівська міська громада

Явка на виборах склала 50%. Найбільше голосів отримав чинний голова Великих Мостів Ярослав Ройко (68%), який йшов самовисуванцем. Кандидат від «Свободи» Роман Кісілевич отримав 22% голосів, Михайло Лукач з «Батьківщини» – 11%, а кандидатка від Радикальної партії Ляшка Галина Березовська – 5%.

Читайте такожПоліція Львівщини не зафіксувала грубих порушень на місцевих виборах 

Волицька сільська громада

Найбільше голосів отримала голова Тшенецької сільради Марія Дик, за яку проголосували 83% виборців. ЇЇ єдиний суперник пенсіонер Тадеуш Марек отримав 10%. Явка на виборах склала 71%.

Воютицька сільська громада

Явка на виборах склала 57%. Найбільше голосів отримав чинний голова Воютицької сільради Михайло Яремко (66%). На другому місці із 27% опинився Іван Дуда («Батьківщина»), а два інші кандидати Михайло Ковалів («Свобода») та Богдан Сенейко (самовисуванець) отримали 3% та 2% відповідно.

Підберезцівська сільська громада

Явка на виборах склала 66%. Лідером голосування є голова Миклашівської сільради Василь Коваль, який йшов самовисуванцем і отримав близько 62% голосів. Голова Чижиківської сільради Микола Пухальський отримав 35% голосів, а третій кандидат Назарій Сорока – близько 3%.

Рудківська міська громада

Найбільше голосів отримав чинний голова Рудок Іван Лозинський (49%), який ішов самовисуванцем. Його найближчими суперниками виявилися Іван Пиртик з «УКРОПу» (19%),Ореста Зварич з «Батьківщини» (13%) та Богдан Кремса з «Народного контролю» (11%). Інші три кандидати отримали менше 5% голосів: висуванець «Самопомочі» Іван Кольцо (4%), «свободівець» Михайло Романович (4%) та самовисуванець Ярослав Матюшко (1%).

Славська селищна громада

Перемогу на виборах отримав директор бази відпочинку «Вежа Ведмежа» Володимир Бега, за якого проголосували 39%. За ним зі значним відривом йдуть Михайло Кінаш (24% виборців), Василь Білинець (21%) та Ігор Ферин (14%). Ще двоє кандидатів Олег Онаць та Дмитро Вітвіцький отримали менше 1% голосів – 0,7% та 0,3%. Явка виборців склала 64%.

Солонківська сільська громада

Явка виборців склала трішки менше половини (49%). За попередніми результатами, на виборах зі значним відривом переміг нинішній голова Солонки Віталій Ткачук.

Щирецька селищна громада

На виборах голови громади переміг Щирецький селищний голова Олег Василишин, який набрав 58% голосів. Його суперник голова Пісківської сільради Ігор Бей набрав 40%. Явка на виборах склала 51%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: