Поліція Львівщини не зафіксувала грубих порушень на місцевих виборах

b81ac9fd34659f8569c20a44d292351d22063a75

До правоохоронців надійшло чотири повідомлення про події, пов`язані з виборчим процесом.

Звернення зареєстровані у Пустомитівському та Старосамбірському відділеннях, а також у Самбірському відділі поліції, інформує прес-служба поліції Львівської обалсті.

Грубих порушень правопорядку під час проведення виборів депутатів сільських, селищних, міських рад в об’єднаних територіальних громадах і відповідних сільських, селищних, міських голів, які проходили на території Миколаївського, Старосамбірського, Самбірського, Сокальського, Сколівського, Мостиського та Пустомитівського районів області – не зафіксовано.

Протягом минулої доби, 29 жовтня, до поліції надійшло чотири повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом.

Об 11.04 звернувся спостерігач виборчої дільниці села Ракова Старосамбірського району, який повідомив, що станом на 10.45 члени виборчої комісії видають бюлетені для голосування без пред’явлення виборцями паспортів громадянина України.

Ще одне повідомлення надійшло об 11.40 від одного із спостерігачів виборчої дільниці в селі Погірці Самбірського району про те, що виборець намагався винести поза межі виборчої дільниці (в коридор) бюлетень для голосування.

О 17.36 у Пустомитівське відділення поліції звернулась спостерігач виборчої дільниці селища Щирець, котра повідомила, що на дошці оголошень не оприлюднена передбачена законодавством інформація, а також про те, що печатка СВК зберігалась не у призначеному місці.

О 18.26 у Старосамбірське відділення поліції надійшло повідомлення від одного із спостерігачів про те, на виборчій дільниці у селі Ракова голова виборчої дільниці відмовилась предявити йому протокол засідання комісії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: