Аеропорт «Бориспіль»: літак МАУ зіткнувся з вантажівкою

501

31 жовтня в о 09:55 в аеропорту «Бориспіль» літак Boeing 737-800 МАУ після початку рулювання зі стоянки зіткнувся з автомобілем кейтеринговій компанії Sky Food Services.

31 жовтня в о 09:55 в аеропорту «Бориспіль» літак Boeing 737-800 МАУ після початку рулювання зі стоянки зіткнувся з автомобілем кейтеринговій компанії Sky Food Services, повідомили avianews.com в МАУ.

Авіалайнер з бортовим номером UR-PSV повинен був виконувати рейс PS 25 Київ-Харків. Як заявили в авіакомпанії, екіпаж повітряного судна отримав дозвіл на початок рулювання від наземних служб аеропорту Бориспіль.

«За попередньою інформацією, зіткнення було досить м'яким, і серйозні наслідки для конструкції літака зараз не виявлено. Пошкодження отримала тільки механізація – рухома частина крила», – розповіли в МАУ.

Згідно з даними онлайн-табло аеропорту Бориспіль, рейс PS 25 вилетів з двогодинною затримкою, о 12:11. Його виконав резервний борт Boeing 737-800 UR-PST.

У вересні 2016 року в аеропорту «Бориспіль» телескопічним трапом пошкодили вінглетBoeing 737-300 МАУ. Місяцем раніше в терміналі D аеропорту «Бориспіль» на пасажирку впала гранітна плита під час спуску для посадки в автобус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: