Академія сухопутних військ — один з найбільших порушників серед замовників закупівель у Львівській області

img_7620
Фото: galinfo.com.ua

Журналісти сайту «Наші гроші. Львів» вважають Академію сухопутних військ ім. Сагайдачного одним з найбільших порушників серед замовників процедур закупівель у Львівській області.

Про це під час прес-конференції, 31 жовтня, заявила Наталія Онисько, журналістка сайту «Наші гроші. Львів», повідомляє Дивись.info.

За словами експертів, академія — це той випадок, коли співпраця з колегами, які оскаржують незаконні закупівлі, нічого не дає.

Читайте також: Академія сухопутних військ у Львові замовила риби на майже 3,8 мільйона у 21-річної підприємиці

«Наші колеги з ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень» зверталися навіть у Військову прокуратуру, згідно з судовими ухвалами, були витребувані документи, але на цьому все закінчується. Це достатньо закрита структура, яка творить дуже дивні речі», — зазначає Наталія Онисько.

За її словами, для Академії характерні закупівлі послуг у родичів керівництва: зятів, доньок тощо. Крім того, вони закуповують послуги у підприємців, які входять до чорного списку Антимонопольного комітету України — їх вже ловили на незаконних діях.

Читайте також: Львівська академія закупить м’яса на 4 мільйони ще в одного юного підприємця

«Ми фіксували багато випадків поділу закупівель на лоти з боку Академії. Наприклад, молоко і вершки вони розділили на дві закупівлі, м’ясо різних видів, і купували все за прямими договорами. Хоча це порушення і мала би бути конкурсна закупівля», — пояснює Олександра Губицька, журналістка «Наші гроші. Львів».

Детальніше про ситуацію зі скандальними закупівлями в Академії сухопутних військ писала й ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: