Брат Кевіна Спейсі розповів про батька-педофіла, який ґвалтував власного сина

92_main_ukr

Старший брат голлівудського актора Кевіна Спейсі, який зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації, Рендалл Фаулер поділився приголомшливими подробицями з їхнього дитинства.

За словами Фаулера, їхній з Кевіном батько Томас Фаулер був педофілом і регулярно ґвалтував Рендалла. Про жахливе дитинство чоловік наважився розповісти після того, як навколо Спейсі розгорівся сексуальний скандал, передає ТСН.

Говорячи про те, в якій моторошній обстановці зростав актор, Рендалл хотів захистити свого брата. Мовляв, дізнавшись про це, суспільство краще зможе зрозуміти, що артисту «довелося пережити».

Батько Кевіна Спейсі Томас Фаулер

«Обстановка в будинку була вкрай огидною. Батько приєднався до американської нацистської партії і навіть відростив вуса як у Гітлера», - заявив брат Спейсі.

За словами Рендалла, йому було 12 років, коли батько вперше зґвалтував його.

«Він покликав мене до спальні - нібито щоб розповісти про пташок і бджілок. А потім почав домагатися. Я закричав, почав кликати на допомогу маму. Вона постукала в двері, але батько наказав їй забиратися, а мені - не кричати. Батько замкнув двері, і мати пішла. Я ще ніколи не почувався таким самотнім і покинутим. Батько почав займатися зі мною сексом. Так закінчилося моє дитинство», - зізнався Фаулер, пише DailyMail.

Кевін Спейсі (зліва) з братом Рендаллом (праворуч), сестрою Джулією та мамою

Рендалл поділився, що протягом наступних чотирьох років батько регулярно його ґвалтував.

У Кевіна та Рендалла ще є сестра Джулія. Однак батько ґвалтував тільки старшого сина, а молодших дітей жорстоко бив. Їхня мати Кетлін знала про все, що відбувалося, але мовчала.

«Я постійно погрожував батькові, що якщо він хоч пальцем доторкнеться до Кевіна, я розповім усім про те, що він робить зі мною, - каже Рендалл. - Я хотів захистити молодшого брата».

Сестра Джулія втекла з дому, щойно їй виповнилося 18 років. Кевін замкнувся і жив у власному світі.

Кевін Спейсі з братом Рендаллом Фаулером

«У нього майже не було друзів, але ми були дуже близькі. Кевіну доводилося виживати, він став дуже хитрим і розумним. Мені здається, він вирішив стати актором, щоб позбутися від того емоційного болю, яку пережив в дитинстві. При таких батьках у нас абсолютно не було шансів вирости нормальними. У мене було чотири шлюби і безліч зв'язків - але я так і не зміг стати щасливим», - каже Рендалл.

Чоловік додав, що усвідомлено не став заводити дітей, щоб їм не передалися погані гени його батька.

Нагадаємо, що оскароносний Кевін Спейсі здійснив камінг-аут після того, як актор Ентоні Репп звинуватив його у сексуальному домаганні. Щоправда, колеги Спейсі не підтримали його крок. Мовляв, на фоні того, що Кевін домагався до Реппа, якому тоді було лише 14, його зізнання виглядає виправданням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: