Львів'янка, яка вразила промовою на конкурсі краси, розповіла, чому вирішила говорити про війну (фото)

4___472_650x410

Львів'янка Сніжана Танчук, яка на конкурсі краси Miss Grand Ukraine-2017 вразила всіх своєю відвертою промовою про жорстокість війни в Україні, вже повернулась до рідного Львова. 

ІА Дивись.info поспілкувалася з королевою краси та дізналася, як проходив міжнародний конкурс, на якому львів'янка увійшла в топ-10 найкрасивіших дівчат світу. Також ми її запитали про промову, яку дівчина виголосила в фіналі конкурсу.

- Чи важко насправді було представляти цілу країну на конкурсі? Скільки вже титулів маєте?

Титулів в мене багато, з таких серйозніших варто виділити - «Королева України-2017» та «Miss Grand Ukraine-2017». 25 жовтня у В'єтнамі я представила Україну на Міжнародному конкурсі краси «Miss Grand International», що входить до трійки найкращих конкурсів Планети та за результатами конкурсу потрапила у ТОП-10 найкрасивіших дівчат світу. Лише 2 представниці із 23-х європейських країн, що брали участь у конкурсі, потрапили до ТОП-10: Україна та Чехія.

Мене часто запитують чи не страшно. Але скажу відверто, мені це подобається, і я пишаюся тим, що мала можливість представляти Україну на такому масштабному конкурсі. Я щаслива, що повернулась додому із таким досягненням. Мені дуже приємно, що там так сприйняли Україну.

[dyvys_blockqoute text="Я пишаюся тим, що мала можливість представляти Україну на такому масштабному конкурсі" author="Сніжана Танчук"]

Загалом дівчат оцінювали по п'яти категоріях: найкращий національний костюм, найкращий вихід в купальниках, найкраща вечірня сукня, найкраща активність у соціальних мережах та за найбільшу кількість голосів на офіційній сторінці конкурсу.

- Коли і чому вирішили брати участь у конкурсах краси? Пам'ятаєте свій перший конкурс? 

З дитинства я завжди мріяла, дивилася телевізор та хотіла потрапити на такий конкурс. Напевно, як і кожна дівчинка в дитинстві уявляла себе на подіумі в красивій сукні.

Перший конкурс краси, в якому я брала учать, був ще в академії на першому курсі, де отримала титул віце-міс.

Після цього я подалась в модельний бізнес та через деякий час поїхала працювати в Індію. Спочатку батьки були проти, ну але потім змирились. В Індії я знімалась в фільмах, в одному із них грала головну роль. Найважче було вчити діалоги та сценарії індійської мовою. Там були мінімальні курси з вивчення індійської, проте вся команда мені допомагала. Інші актори сиділи та пояснювали мені, оскільки не тільки текст, а й емоції мали бути відповідними. Це все так загартовує! Індія взагалі дуже позитивна країна.

Я брала участь у багатьох конкурсах і знаю, що таке програш. Але завжди треба йти вперед і мріяти.

- Скільки загалом готувалися до «Miss Grand Internationa? Чи важко було?

До Miss Grand International ми готувалися 4 місяці. Відколи я перемогла в конкурсі «Королева України – 2017», відразу й почали підготовку.  Підготовка була насичена, і емоційно я готувалась не менше.

[dyvys_blockqoute text="Від самого ранку і до пізньої ночі журі постійно за тобою спостерігає. Вони не тільки в фіналі вибирають, хто найкрасивіший, а протягом місяця ретельно дивляться за дівчатами" author="Сніжана Танчук"]

Нам треба було відзняти три відеоролики на конкурс, - візитка, одне тематичне відео – «Зупиніть війну і насилля в світі» та дитячі спогади або розповідь того, чого вони не знали до цього.

Окрім цього, мало бути також чимало фотографій, які ніде не опубліковані. Також потрібно мати свій гардероб, який я придумала сама від «а» до «я». Пам’ятаю, шила сукні в наших львівських дизайнерів. Бувало на конкурсі й таке, що ми переодягалися по три-чотири рази на день, тому що відвідували різні заходи, відповідно, одяг має бути теж інший.

- Яка обстановка на конкурсі? Приїхати в іншу країну, де тебе мають оцінювати і обирати між інших це, напевно, нелегко?

Коли ти прилітаєш туди, все зовсім інакше. Відчуття, ніби ти відірваний від реальності, - все нове, дуже багато чужих людей, а окрім цього, постійно треба виглядати на всі 100 відсотків.

Від самого ранку і до пізньої ночі журі постійно за тобою спостерігає. Вони не тільки в фіналі вибирають, хто найкрасивіший, а протягом місяця ретельно дивляться за дівчатами. При чому постійно, навіть, коли ти приходили на сніданок, дивилися,  хто і як себе поводить. Як ти сидиш, як ти їсиш, жестикулюєш, з якими емоціями спілкуєшся із іншими та як танцюєш на хореографії.

- Як ви підтримуєте себе в формі? Якісь особливі дієти, спорт?

На дієтах я ніколи не сиділа, на щастя, в мене генетично так склалося. І з вагою проблем ніколи не мала. Звичайно, підтримувати форму потрібно завжди фізичними вправами та фітнесом.

- Новий титул, постійні підготовки

 до конкурсів та роз’їзди не заважають спілкуванню із друзями та особистому життю? Чи встигаєте свій час приділяти близьким? Чи не поменшало після перемоги «добрих» друзів?

Зараз я розумію, що потрібно дуже добре все планувати. Звичайно, це важко, адже, часу завжди мало. Принаймні, я стараюсь. На мою думку, в кожної людини є своя робота та справи. Заздрісників вистачало завжди, від них нікуди не дінешся. В мене взагалі зараз дуже обмежене коло спілкування. В один момент прийшлось себе відгородити від спілкування з тими людьми, які могли нести негатив. Але беззаперечно є друзі, які завжди поруч зі мною та підтримують, де б я не була.

Щодо особистого життя, то заміж виходити не можу, адже, являюсь діючою королевою України, а після цього подивимось вже як життя складеться.

- Чи спілкувалися із іншими учасницями конкурсу? На конкурсах краси це «дружба» чи все-таки конкуренція?

Звичайно, що на конкурсах я завжди знайомлюсь із багатьма дівчатами, з якими, як не дивно, підтримуємо дружні стосунки.

[dyvys_blockqoute text="Дружба зберігається лише до фіналу конкурсу, оскільки конкуренція присутня, а конкурс є конкурс" author="Сніжана Танчук"]

Але часто, така дружба зберігається лише до фіналу конкурсу, оскільки конкуренція присутня, а конкурс є конкурс.

- Політика на конкурсі. Ситуація в Україні, до прикладу, якось відчувалася при контакті із учасницею від Росії? І, Ваша промова про війну в Україні, яка вразила всіх...

На конкурсі між нашими стосунками із дівчатами політики не було. Усі були дуже дружні. Навіть, якщо десь всередині було не так, то наяву всі підтримували одне одного. Ну і з нами проводились виховні роботи щодо цього, в іншому випадку, когось за таке просто дискваліфікували. Хочу зауважити, якщо ти дружній та журі бачить, що ти несеш позитив, доброту та чим більше ти спілкуєшся із людьми,- це тільки плюс.

[dyvys_blockqoute text="В тій промові я не називаю, прізвищ, імен тих, хто є агресором, оскільки це не в моїй компетенції. Всі йтак все знають" author="Сніжана Танчук"]

Росія увійшла в топ-20…представляла на конкурсі Росію дуже хороша дівчинка, яка вболівала та переживала за мене. Я не хочу поринати в політичні питання, оскільки ми є носіями і «голубками миру». Ми повинні доносити до людей красу та любов.

Проголосити промову на тему «Зупинимо війну та насилля в світі» мали змогу лише ті, хто потрапив до ТОП-10. Мій виступ глядачі конкурсу вітали стоячи. Коли в Інтернет вставили відео з промови, було дуже багато коментарів, - чимало добрих, а також негативні.

В тій промові я не називаю, прізвищ, імен та тих, хто є агресором, оскільки це не в моїй компетенції. Всі йтак все знають. Я вважаю, що цим мають займатися політики та інші люди, які мають відношення до цього. А ми, це лише краса, яка несе добро. До того ж, в фіналі в учасниць плаття були із голубами, що символізує мир.

Ми спілкувалися із учасницями конкурсу всі і опісля моєї промо

ви на спільній вечері. Між дівчатами взагалі не виникало конфліктів. Скажу більше, дружні стосунки зберігаються і до сьогоднішнього дня, ми спілкуємось в спільній групі, де всі 77 учасниць.

- Гасло конкурсу «Miss Grand International»  - «Зупиніть війну і насилля в світі!». На що ви готові, і що, на вашу думку, потрібно для світу?

Дівчинка, яка перемогла минулого року, їздила у 89 країн, серед іншого, і в гарячі точки. Це досить небезпечно. Це серйозна робота та серйозна благодійність. Але кожен вибирає шлях собі сам. З нами також проводилися інтерв’ю перед конкурсом, де запитували, чи ти готовий йти на такий крок. Оскільки потрібно жити в Тайланді протягом цілого року і їздити по різних країнах. До речі, нам пояснювали, що не завжди будуть країни з нормальними готелями та умовами. Зокрема, коли ти їдеш в бідну країну, де немає води. Відповідно, ти наражаєш себе на небезпеку. Я знала на що йду і відповіла, що згідна. Я справді була готова.

Ну але переможницею конкурсу стала представниця Перу. За контрактом на цілий рік вона переїде до Таїланду, звідки буде  здійснювати поїздки до «найгарячіших» точок Планети.

- Окрім підготовки до конкурсів, чим займаєтесь в повсякденному житті? Чи плануєте в майбутньому продовжувати модельний бізнес?

Що стосується майбутнього, то чітко сформульованих планів не маю, лише більш такі загальні плани, але про них нікому не розказую. Бо як то кажуть, «захочеш розказати про свої плани, - насмішиш Бога».

Час покаже, можливо, буду щось своє реалізовувати.. Звичайно, хочеться якусь свою справу, можливо, це буде якась модельна агенція, салон краси чи студія, побачимо.  Я ще над цим думаю.

Наразі маю чимало роботи, оскільки діє контракт із «Королевою України», тому працюю з ними. Зокрема, відвідую різноманітні виставки і є ще багато всього, де маю бути присутня та, де потрібна моя допомога. Маю бути завжди напоготові!

Спілкувалася Тетяна ЖИКАЛЯК

Довідка:

Сніжана Танчук - володарка титулів "Королева України-2017" та "Miss Grand Ukraine-2017", представила Україну на Міжнародному конкурсі краси Miss Grand International, що входить до трійки найкращих конкурсів Планети. За результатами конкурсу потрапила у ТОП-10 найкрасивіших дівчат світу

XX Ювілейний Національний телеконкурс краси та таланту "Королева України" відбувся 25 травня 2017-го року в Києві.
За титул "Королева України - 2017" змагалися 22 учасниці із різних регіонів України.
Переможницею стала Сніжана Танчук - 25 років, м. Львів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: