У Стрию двоє неповнолітніх дівчат отруїлися алкоголем

lechenie_pri_otravlenii_gribami_slozhnyy_process_1_650x410

Поліцейські встановлюють за яких обставин і де підлітки придбали спиртні напої.

До Стрийського відділу поліції 29 жовтня надійшло повідомлення з лікарні про те, що каретою «швидкої допомоги» до них доставлено 16-річну жительку райцентру. Медики діагностували у неї алкогольне отруєння, інформує прес-служба поліції Львівської області.

«Дівчина навчається в одній з місцевих шкіл. Наразі ми встановлюємо, де і за яких обставин вона придбала та вживала алкоголь, триває перевірка», - розповіла старший інспектор ювенальної превенції сектору превенції Стрийського відділу поліції старший лейтенант поліції Юлія Огородник.

Поліцейська зазначила, що за законом продавець, коли є сумнів щодо повноліття покупця алкогольних чи тютюнових виробів, зобов’язаний попросити пред’явити документ, який підтверджує його вік.

За чотири дні до цього випадку в місцеву лікарню потрапила ще одна неповнолітня, яка знаходилась у стані алкогольного сп’яніння. Під час перевірки з’ясувалося, що 15-річна студентка одного з місцевих училищ вживала слабоалкогольний енергетичний напій. Матір  дівчинки притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: