На Львівщині поблизу Стебника виявили нове карстове провалля

96c4a8cef40ababc34a2d62e35f80768
Фото: Варіанти

Сьогодні, 2 листопада, у Дрогобицькому районі на Львівщині виявлено невелике карстове провалля розміром 1х2 м на території Модрицької сільської ради в руслі р. Вишниця. 

Про це пише IA ZIK з посиланням на відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

«Про нове провалля поінформували працівники ПАТ Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал». Для обстеження провалля терміново виїхала робоча група у складі представників райдержадміністрації, міської ради, СГХП «Полімінерал», відділу поліції, прокуратури, СБУ, Дрогобицького РЕМу, Модрицької сільської ради, науковці», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, першочергово вирішено вжити невідкладних заходів безпеки (огородження місця провалля та недопущення сторонніх людей). Обстеження триває.

Про подію невідкладно повідомлене керівництво області. На засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС, серед інших, розглядається і це питання.

Читайте також: Відкладена небезпека. Що відкрив обвал грунту під Стебником (фото, відео)

Нагадаємо, на околиці міста Стебник, поблизу траси «Дрогобич–Трускавець» обвалилося склепіння над колишнім місцем видобутку калійної солі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: