Злісний порушник: за добу одного і того ж водія патрульні затримували двічі

22886262_1759167924384972_7029769169506692767_n

Протягом доби у Львові патрульні двічі затримували одного і того ж водія за порушення.

На площі Петрушевича, водія автомобіля Opel Kadett зупинили патрульні за порушення правил дорожнього руху, повідомили у Патрульній поліції Львова.

Під час спілкування, в чоловіка помітили ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти перевірку. Водій відмовився та отримав протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння).

Сьогодні вранці, цей самий водій автомобіля Opel Kadett, здійснив наїзд на бордюр на перехресті Броварського – Вернадського. Коли патрульні прибули на місце, водій витягнув трилітрову банку з рідиною та почав її пити. Зі слів чоловіка, це самогон його власного виробництва. Пройти перевірку на стан сп’яніння водій відмовився. На чоловіка склали протокол за ч.4 ст.130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю).

Також на нього склали протокол за ДТП та постанову за керування автомобілем без документів.

Крім того, вчора, у Винниках, водій автомобіля Toyota Lexus в’їхав у бетонний блок, який унеможливлював рух транспортних засобів на ділянку, де проводяться дорожні роботи. Під час оформлення ДТП патрульні побачили у водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти перевірку. Чоловік відмовився від перевірки, а тому патрульні склали на нього протоколи за керування транспортними засобами в стані сп’яніння, вчинення ДТП та постанову за керування без документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: