Чоловік спочатку розтрощив автомобіль, а потім повернувся і спалив його

23130991_1759491394352625_1349009004197389395_n

Сьогодні, близько опівночі, екіпаж патрульних прибув на виклик на вулицю Джорджа Вашингтона та виявив чоловіка, який дерев’яною дошкою трощив припаркований транспортний засіб Toyota Corolla.

Про це повідомили в патрульній поліції Львова.

Офіцери затримали особу та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Також повідомили власницю автомобіля, яка згодом приїхала для написання заяви. Чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції для встановлення всіх обставин.

Згодом, близько 4 години ранку, патрульні отримали повідомлення про пожежу на вулиці Джорджа Вашингтона. Коли вони прибули на місце, то побачили той самий автомобіль Toyota Corolla, який був повністю охоплений вогнем. Поруч був припаркований автомобіль Skoda Fabia, задня частина якого також зайнялася. Водночас з патрульними прибула бригада Державної служби з надзвичайних ситуацій та почала гасити пожежу. Тим часом, патрульні почали обстежувати прилеглі вулиці з метою виявлення особи, яка причетна до підпалу. На вулиці Пасічній, інспектори помітили чоловіка, якого раніше затримували за побиття даного автомобіля. Його зупинили, він визнав, що підпалив автомобіль. Свої дії він пояснював конфліктом з власницею транспортного засобу.

Коли вогнеборці ліквідували пожежу, саме приїхала власниця автомобіля. В неї погіршилося самопочуття від побаченого, і патрульні викликали їй бригаду швидкої медичної допомоги. Згодом до медиків звернувся і затриманий, який скаржився на біль в нозі. Після надання медичної допомоги, його доставили до Личаківського відділу поліції, а згодом у ізолятор тимчасового тримання. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: