У Буську Марина Порошенко та школярі презентували національний проект «Книга Миру» (фото)

7516795376_IMG_8200

Львівщина долучилася до проекту Марини Порошенко «Книга Миру».

Сьогодні, 3 листопада, Перша леді України відвідала Львівську область із робочим візиту Марина Порошенко презентувала національний проект «Книга Миру», в якому діти учасників АТО із п’ятнадцяти регіонів вже поділилися сімейними фотографіями та побажаннями про мир в Україні.

Сьогодні учні Буської школи №і разом із Мариною Порошенко створили новий розділ —Львівська область».

«Книга Миру» це - збірка сімейних фотографій, зроблених в мирні часи та підписаних висловами про своїх батьків або про свою країну.

Фото: ІА Дивись.info

«Ця Книга є літописом українського життя «до» і «після» трагічних подій на Сході України і в Криму, коли наші мужні герої були змушені йти захищати рідну землю та мирне майбутнє своїх дітей. Ця «Книга Миру» — унікальні й особлива, адже діти, які заповнюють її, не з чуток знають справжню ціну миру і те, наскільки важливо бути справжнім українцем. Цьому це видання є посланням майбутнім поколінням про цінність мирного життя та своєрідною дитячою молитвою заради мирною і щасливого майбутнього України», - сказала дружина Президента.

Також, перебуваючи в школі, перша леді України поспілкувалася з учнями інклюзивного класу та вчителями, обговоривши питання розвитку інклюзивного освітнього середовища та створення умов для якісного навчання дітей з особливими освітніми  потребами в школі рівних можливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: