Виконком ЛМР затвердив нові містобудівні умови та обмеження

1-20

Виконавчий комітет Львівської міськради 3 листопада затвердив чергові містобудівні умови та обмеження.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

3 листопада виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для 5 об’єктів.

Серед них:

  • проектування об’єкта будівництва на каналізування «Львівводоканал» району «Стара Левандівка» (вул. На Чвертях — вул. Є. Олесницького, вул. Загородня, вул. Пропелерна, вул. Моторна, вул. Чижевського, вул. Чечета, вул. М. Каганця, вул. Л. Мацієвича, вул. Є. Олесницького).
  • проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням ПАТ «Укргазвидобування» адміністративного корупусу на вул. Стрийській, 144.
  • проектування об’єкта будівництва на будівництв ПП «Інжет» багатоквартирного житлового будинку з об’єктами обслуговування у цокольному поверсі на вул. Пасічній, 133-А.
  • проектування об’єкта будівництва на будівництво релігійною громадою Української автокефальної православної Церкви Архистратига Михаїла каплиці з допоміжними приміщеннями на вул. І. Пулюя (біля будинку №4).
  • проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ ТПК «Бук-Холдінг» будівлі сушки деревини на вул. Генерала В. Курмановича, 2.

Читайте також: У Львові виділили службові квартири працівникам «Укрзалізниці»

Крім цього, виконавчий комітет вирішив перенести розгляд видання містобудівних умов та обмежень на проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Степанковою В. С. та Карпином Р. М. нежитлового приміщення на вул. Науковій, 10-а за рахунок надбудови та влаштування приміщень для ремонту побутової техніки. Відповідну пропозицію вніс мер Львова Андрій Садовий та зазначив, що планує подивитися на цей об’єкт особисто перед тим, як затверджувати рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: