На керівну посаду у ДФС Львівщини призначили правоохоронця, який переслідував автомайданівців

1440606

Скандально відомого правоохоронця Ігоря Цимбрила призначили на керівну посаду в управління внутрішньої безпеки ДФС Львівської області.

Про призначення Цимбрила стало відомо з наказу ДФС, який у четвер, 2 листопада, опублікувала у Facebook журналістка «НТН» Вікторія Балицька, пише Zaxid.net.

«Призначити по головному управлінню ДФС у Львівській області підполковника податкової міліції Цимбрила Ігоря Романовича на посаду начальника другого відділу управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Львівській області, звільнивши з посади старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ організаційно-аналітичного відділу управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області», – вказано у наказі від 26 жовтня.

У документі також зазначено, що підставою для такого призначення стали рапорти працівників та подання головного управління внутрішньої безпеки ДФС України.

Як випливає з тексту наказу, Ігор Цимбрило досі працював старшим оперуповноваженим управління внутрішньої безпеки ДФС Львівщини. Із декларації про доходи, яку Ігор Цимбрило подав у квітні 2017 року, випливає, що до переходу в ДФС Львівщини він працював начальником відділу головного управління ДФС Житомирської області.

Ігор Цимбрило найбільше відомий тим, що в січні 2014 року намагався вручити протокол священику Євромайдана Михайлу Димиду, який начебто не зупинився на вимогу працівника ДАІ. При цьому протокол був оформлений на основі фальшивого рапорту. Після цього Цимбрило був одним із основних претендентів на посаду начальника ДАІ, однак так ним і не став.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: