У Кривій Липі не було ніякої облави, — військовий комісар Львівщини

SAM_6116
Військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко. Фото: Дивись.info

Львівський обласний військовий комісар, підполковник Олександр Тіщенко заявив, що уночі з п’ятниці на суботу військові не проводили облаву на призовників, але вручили тоді 12 повісток.

Львівський обласний військовий комісар, підполковник Олександр Тіщенко заявив, що уночі з п'ятниці на суботу військові не проводили облаву на призовників, але вручили тоді 12 повісток.

Про це він повідомив під час брифінгу, 6 листопада, інформує кореспондент Дивись.info.

Ніякої облави у провулку Крива Липа не було. Із такою заявою 6 листопада виступив Львівський обласний військовий комісар, підполковник Олександр Тіщенко. За його словами, у ніч з 3 на 4 листопада військові проводили звичайне вручення повісток.

«Такі заходи проводяться щоденно. Патрульна поліція має списки ухильників. Вони зараз по Львівській області проводять операцію «Мігрант» — вилучають осіб, які незаконно знаходяться на території України. Під час проведення таких операцій, порушень громадської безпеки, поліція виявила громадян, які виявилися ухильниками від військової строкової служби», — зазначив Олександр Тіщенко.

За словами військового комісара, патрульна поліція, виїхавши на операцію «Мігрант», зупинила громадянина за порушення правил дорожнього руху. Правоохоронці «пробили» його по базі ухильників від строкової служби і з’ясували, що ця особа є у списках. Відтак, патрульні зателефонували представникам військового комісаріату і ті прибули на місце для вручення повістки. Після цього військові спільно з поліцією працювали ще протягом 40 хвилин і вручили загалом 12 повісток.

«Вручення відбувалося у самому проході. Людей зупиняли поліцейські, перевіряли документи, а також наявність особи у базі ухильників. Якщо особу там виявляли, їй виписували повістку», — пояснює Олександр Тіщенко.

У жоден заклад, за словами військового комісара, правоохоронці і представники комісаріату не заходили. Осіб, які не мали при собі документів, відпускали.

Зазначимо, раніше у патрульній поліції Львова заявили, що прибули до проїзду Крива липа у ніч на 4 листопада за викликом представників військкомату та військової прокуратури для охорони громадського порядку.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що у Львові біля нічного клубу у проїзді Крива Липа військові влаштували так звану облаву на ухильників від строкової служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: