Держаудитслужба виявила на підприємствах «Галсільлісу» порушення на 4,6 мільйона

accounting1

Фахівці Західного офісу Держаудитслужба виявили на 3 підприємствах Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» фінансові порушення на 4,6 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

Працівники  Держаудитслужби провели аудити діяльності Дрогобицького, Золочівського та Старосамбірського дочірніх підприємств «Галсільлісу» і виявили фінансові порушення на 4,6 млн грн. З них понад 2 млн грн склали втрати фінансових і матеріальних ресурсів, та 2,6 млн грн на підприємствах витрачено неефективно.

Зокрема, на Дрогобицькому підприємстві виявлено порушення на 660,3 тис.грн, з них втрати – 231,0 тис.грн, на Золочівському підприємстві – порушення на 878,4 тис.грн (607,3 тис.грн втрат) та на Старосамбірському підприємстві – порушення на 3096,4 тис.грн (1200,7 тис.грн втрат).

Найчастіше державні аудитори стикалися з випадками реалізації лісопродукції за цінами, нижчими від тих, які склалися на попередньому біржовому аукціоні. Також виявлено безпідставне списання наявної дебіторської заборгованості чи непроведення необхідної претензійно-позовної роботи щодо боржників, внаслідок чого підприємства втрачали свої доходи, та випадки необгрунтованого надання благочинної та спонсорської допомоги.

Про виявлені фінансові порушення проінформовано правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: