Львів'яни масово не платять за паркування

news_file_71310_582b413064c9d
Фото: Авторадио

Минулого місяця працівники ЛКП «Львівавтодор» зафіксовано 816 порушень щодо несплати послуг за паркування.

Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор», передає прес-служба ЛМР.

«Найчастіше такі порушення відбуваються в центральній частині міста. Найбільше порушень щодо несплати послуг за паркування відбувається на просп. Шевченка, вул. Гавришкевича, вул. Герцена, вул. Волошина і вул. Григоровича», - йдеться в повідомленні.

«Зафіксувавши несплату за паркування, ми залишаємо водію машини попередження про вчинення адміністративного порушення. Частина водіїв реагує на такі попередження. Побачивши попередження під щіткою лобового скла машини, водії телефонують до нас. Ми пояснюємо, що потрібно підійти до паркомату і оплатити за паркування та продиктувати нам номер квитанції. Після цього ми знімаємо з обліку порушення», - зазначив Сергій Париляк, начальник відділу паркування ЛКП «Львіватодор».

Також у ЛКП «Львіватодорі» скаржаться, що за минулий місяць залишилося 816 зафіксованих порушень несплати за паркування, які досі й не оплачені.

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» надає послуги платного паркування на 23 майданчиках для паркування у м. Львові зі загальною кількістю паркомісць 708:

  • 2 спеціально обладнані майданчики у 1-й зоні паркування (вул. Валова - 78 паркомісць та «Вернісаж» – 73 паркомісця) – вартість 8 грн/год;
  • 2 майданчики для туристичного транспорту (13 паркомісць) –  вартість 50 грн/год;
  • 17 відведених майданчиків у 1-й зоні паркування (391 паркомісце) – вартість 6 грн/год;
  • 2 відведених майданчиків у 2-й зоні паркування (153 паркомісць) – вартість 2 грн/год.

Згідно законодавства України, 10% від загальної кількості паркомісць передбачено для безкоштовного користування людьми з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: