На посаду начальника управління транспорту ЛМР залишився лише один кандидат, до якого є питання

Strajk-Avtobus-17-1

З двох кандидатів на посаду начальника управління транспорту ЛМР залишився лише один.

Про це під час засідання громадської ради при управління транспорту повідомив в.о. начальника Олег Партика, повідомляє ІА Дивись.info.

Відучора єдиним претендентом на посаду став колишній заступник директора комунального АТП-1 Віталій Пітула. При цьому колишній директор АТП-1 Михайло Сидорович надав інформацію щодо його кандидатури.

«Я працював з тим чоловіком. Це не те, що я маю до нього якусь упередженість, але в результаті його непрофесійних дій один раз ми втратили 144 тисячі гривень, а другий раз 142 тисячі», - заявив Михайло Сидорович.

Водночас, як пояснив сам Віталій Пітула йдеться про судову тяганину між АТП-1 та ЛАЗом, внаслідок якої з АТП-1 стягувалися кошти на користь ЛАЗу стягувались різні суми з АТП-1.

«Рахунки підприємства регулярно арештовували. Описані події були у грудні 2014-го року, коли двічі поспіль рахунки арештовувались з коштами на них. У першому випадку повідомлення про арешт надійшло у банк після інкасації. Зупинити процес було неможливо, та і я мав лише віддалену дотичність доцього процесу. У другому випадку операціоніст банку, що надав послуги підприємству після інкасації, помилково вніс кошти на заблокований рахунок. Від судового позову до банку щодо порушень умов договору, що спричинило збитки, тодішнє керівництво АТП-1 відмовилося», – заявив у коментарі для Tvoemisto.tv Віталій Пітула.

Конкурс на посаду має відбутися 9-го листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: