У Львові виявили склад несертифікованої побутової техніки

sklad
Фото: ілюстративне. Джерело: ziskladu.com

Податкова міліція Львівщини виявила склад несертифікованої в Україні побутової техніки іноземного виробництва, яка ввезена на територію України шляхом штучного подрібнення товарних партій, без митного оформлення та сплати митних платежів (по так званій схемі «піджаків») та не є сертифікованою на території України.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Зокрема, в рамках операції «Рубіж-2017» і в межах розслідування кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків, співробітники податкової міліції Львівщини 02.11.2017 провели обшуки у складських приміщення у м.Львові, де було виявлено накопичення значної кількості побутової техніки іноземного виробництва, яка ввезена на територію України шляхом штучного подрібнення товарних партій, без митного оформлення та сплати митних платежів (по так званій схемі «піджаків») та не є сертифікованою на території України.

За наявною інформацією реалізація товарів здійснювалась через магазини на одному з ринків Львова. Орієнтовна вартість накопиченої партії товарів складає понад 2,5 млн. гривень.

Наразі тривають подальші невідкладні слідчі дії щодо встановлення кола осіб, задіяних у схемі ввезення імпортної техніки без сплати податків і митних платежів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: