У Садового скаржаться, що держава обдирає Львів як липку

lmr-foto

Намагання перекласти проблеми виконання місцевого бюджету на місцеве самоврядування зараз зростають величезними темпами.

Про це під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради заявив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, передає кореспондент Дивись.info.

«Те, що зараз робиться у Верховній Раді щодо змін до бюджетного кодексу і по бюджету наступного року, я іншими словами ніж згортання бюджетної реформи назвати не можу. На нас хочуть перекинути  всі пільги по ЖКГ – це 140 мільйонів гривень на наш бюджет. Коли нам давали цифри по субвенціях, а державна субвенція має утримувати медицину і освіту, крім енергоносіїв і господарських витрат, нам не вистачає 300 мільйонів. На нас хочуть залишити пільги по перевезеннях. Якщо порахувати ретельно, це 240 мільйонів, звичайно, ми такої суми виділити не можемо. В нас хочуть забрати 80% так званої реверсної дотації, а це 190 мільйонів гривень. І ще так звані короткострокові державні позики, які давалися на покриття дірок у бюджеті внаслідок виконання делегованих повноважень. Ми назбирали їх близько 260 мільйонів і зараз держава каже віддати ці гроші», – заявив Олег Іщук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: