У Львові обрали директора Будинку органної та камерної музики

dsc3390-7c428b117cad36a0525d0aa98e7d75b5

У Львові з другої спроби обрали директора Львівського Будинку органної та камерної музики.

Сьогодні, 8 листопада, за результатами засідання конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора Львівського Будинку органної та камерної музики переможцем конкурсу одноголосно обрали Івана Остаповича, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Зміни - це завжди страшно. Майбутнє лякає невідомістю. І ми, члени комісії, також відчуваємо тягар відповідальності. Проте суть не у віці, і не в порівнянні заслуг перед містом і громадськістю кожного з них. Суть у тому, що буде краще для такої поважної структури, однієї з візитівок Львова - Будинку органної та камерної музики.

фото Ivan Borys

Івана Остаповича рекомендували чимало авторитетних культурних діячів України, думці яких я довіряю. Але маю і свою думку. Впродовж років спостерігала за проектами Івана - фестивалі, концерти, лекції. Він зумів піднести популярність до класики серед молодого покоління - слухачів і самих музикантів. Зумів показати: класика - це завжди цікаво і модно. Він ще молодий і має багато сил та натхнення, але вже дуже досвідчений і йде з командою однодумців. Нехай Орган у Львові зазвучить з новою силою»,- зазначила Марта Більська, журналіст, головний редактор журналу Lviv.ua, голова конкурсної комісії з конкурсного добору на заміщення вакантної посади директора Львівського будинку органної та камерної музики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: