Укроборонпром звільнив директора Львівського авіаремонтного заводу

hqdefault

Керівництво ДК «Укроборонпром» звільнило директора ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» Олександра Кравчука.

Про це повідомили в ДП.

Відповідне рішення оголосив заступник генерального директора ДК «Укроборонпром» Володимир Кострицький під час наради з керівним складом львівських підприємств-учасників Концерну.

Встановлено чисельні факти порушень та недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства та  систематичне ігнорування його директором принципів політики прозорої закупівлі, яку спроваджує Концерн.

За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто  до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках  матеріали щодо розтрати службовими особами ДП «ЛДАРЗ» коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень.

«Слід зазначити про свідоме ігнорування та небажання вже відстороненого керівника ДП «ЛДАРЗ» виконувати розпорядчі документи Концерну, а саме: організувати повноцінну комплексу систему безпеки, здійснювати прозорі закупівлі на торговому електронному майданчику, дотримуватись вимог внутрішньої кооперації, що розширює спектр замовлень підприємства-учасників Концерну, зменшує собівартість продукції та послуг, підвищує ефективність діяльності, тощо. Через умисне, демонстративне невиконання керівником підприємства наказів та розпоряджень Концерну, контракт з директором ДП «ЛДАРЗ» розірвано», – повідомили на ДП.

«Системні антикорупційні заходи створюють умови для залучення інвестицій в оборонний сектор, сприяють укріпленню добропорядності ведення бізнесу», – зазначив Володимир Кострицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: