ДАБІ скасувала містобудівні умови на будівництво багатоповерхівки у Львові

330d3b9e605a8de2bb9b398abaf9def1
Фото: novobudovy.com

Під час позапланової перевірки департамент ДАБІ скасував дію містобудівних умов на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Судовій у Львові. 

Про це повідомили в прес-службі ДАБІ.

Під час проведення позапланової перевірки встановлено, що містобудівні умови і обмеження видані з порушенням вимог законодавства.

Згідно договору оренди землі земельну ділянку надано в оренду для будівництва адміністративно-офісної будівлі, тоді як містобудівні умови та обмеження видано на будівництво багатоквартирного житлового будинку. Крім того, їх видано за відсутності плану зонування території або розробленого детального плану.

За результатами перевірки, Департаментом прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки.

На даний час посадовими особами ДАБІ, в порядку здійснення державного архітектурно-будівельного нагляду, вживаються невідкладні заходи щодо скасування документів, які дають право виконання будівельних робіт за вказаною адресою та зупинення виконання будівельних робіт на вище зазначеному об’єкті будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: