Фани обіцяють співочу підтримку збірній України на «Арені Львів» всі 90 хвилин

94eec5e3-14d8-4192-b77c-5b3b041f3676

Футбольні уболівальники фан-руху «Вірні збірній» вирушили до Львова на товариський матч Україна – Словаччина і обіцяють національній команді співочу підтримку протягом усіх 90 хвилин матчу.

Футбольні уболівальники фан-руху «Вірні збірній» вирушили до Львова на товариський матч Україна – Словаччина і обіцяють національній команді співочу підтримку протягом усіх 90 хвилин матчу.

Майже 3 000 вболівальників фан-руху заповнять 4 сектори «Арени Львів». Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

«Фани обіцяють співочу підтримку команді всі 90 хвилин матчу, а Андрій Шевченко каже, що саме у Львові завдяки якісній підтримці збірна завжди показувала хорошу гру, тому дуже розраховує на вболівальників та сподівається на перемогу», - говориться в повідомленні.

Читайте також: На футбольний матч між збірними України і Словаччини до «Арени Львів» запустять шатл-баси 

Матч Україна–Словаччина стане першою грою української збірної у Львові з листопада 2015 року. Для його проведення Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) достроково зняв санкції зі стадіону «Арена Львів». І хоча поєдинок товариський, його вага і для збірної, і для її вболівальників величезна: перший матч національної збірної у Львові за останні 2 роки; перший матч тренера Андрія Шевченка у Львові; перший матч для фанів «Вірні збірній» у Львові.

Спаринг Україна–Словаччина розпочнеться у Львові 10 листопада о 20:00. Перед грою о 17:00 від пам’ятника Адаму Міцкевичу стартує автопробіг львівських фанів за участі вболівальників «Вірні збірній». Вони проїдуть проспектом Свободи до готелю «Дністер», де зустрінуть національну збірну і разом поїдуть на стадіон «Арена Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: