Ганущин проінспектував підготовку до відкриття майбутнього військового ліцею в Червонограді

15101524615a03190df0dc9

Під час робочої поїздки на Сокальщину, листопада, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин оглянув територію та майно майбутнього військового ліцею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у м. Червоноград.

Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

За результатами наради щодо ходу проектних та організаційних робіт, пов’язаних зі створенням військового ліцею, Олександр Ганущин наголосив: «Усе в наших руках! Ставимо собі за мету – 1 вересня 2018 року урочисто запросити перших курсантів до нового суперсучасного навчального закладу. Упевнений, що майбутні ліцеїсти у перспективі стануть істотним підсиленням офіцерського складу. Сподіваюся, потужність ліцею в 400 курсантів – буде вагомим внеском у безпеку й оборону України».

Варто зауважити, що у цьому навчальному закладі навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в академії сухопутних військ.

За словами очільника обласного парламенту, попереду – величезний обсяг робіт, зокрема підготовка проектної документації, процес отримання коштів із державного бюджету, розміщення офіцерів-викладачів та інші.

Нагадаємо, 19 вересня депутати Львівської обласної ради підтримали проект рішення «Про затвердження акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом комунального закладу Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів», а також проголосували за проект рішення «Про передачу майна в державну власність на баланс Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

Раніше, Міністр оборони України та керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підтвердили готовність створити на базі колишньої школи-інтернат у м. Червоноград військовий ліцей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: