Прокуратура призупинила роботу ІТТ у Сокалі

1-283

Прокуратура виявила порушення під час чергової перевірки ізоляторів тимчасового тримання на Львівщині та призупинила роботу одного з них.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Встановлено, що в ізоляторі тимчасового тримання №3 Головного управління Нацполіції Львівської області у м.Сокалі, не обладнано кімнату медичного огляду, медізолятор та санітарний пропускник із дезінфекційною камерою. Крім цього, душова кімната містить лише одну душову кабінку, а камера для побачень взагалі відсутня.

Також, приміщення камер ізолятора потребують негайного ремонту – фарбування стін, зміни підлоги, встановлення вентиляції, а також переобладнання сітки на вікнах для належного природного освітлення.

При цьому, зафіксовано факти порушень вимог пожежної безпеки.

Відтак прокуратурою внесено документ прокурорського реагування з вимогою призупинити функціонування вказаної спецустанови поліції.

30 жовтня року діяльність ізолятора призупинено та розпочато ремонтні роботи задля усунення виявлених недоліків та приведення установи у відповідність до чинного законодавства та європейських стандартів.

Варто зазначити, що цьогоріч у вересні з аналогічних причин призупинено роботу ІТТ №2 ГУ НП у Львівській області у м. Дрогобич. На даний час виконано майже 75% ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: