Вчора у Львові двічі за день намагалися вивезти бурштин за кордон (фото)

23316814_1524684530954080_6875119828865130104_n
Фото: ДФС у Львівській області

Вчора, 08 листопада, в Міжнародному аеропорту «Львів» у двох громадян працівники митниці вилучили 13 кг «сонячного каміння».

Про це повідомили в прес-службі ДФС у Львівській області.

Зокрема, під час митного контролю ручної поклажі громадян, що прямували до Стамбула (Туреччина), у працівників управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Львівської митниці ДФС виникли підозри щодо переміщення заборонених чи прихованих предметів.

«Під час поглибленого огляду сумок у двох громадян України, мешканців Львова, вони знайшли неорганічне оброблене та необроблене каміння жовто-коричневого кольору різних геометричних форм та розмірів. Кожен з них намагався вивезти за межі митної території України смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» по 6,5 кг коштовного каміння», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що громадяни не надали жодних документів, що могли б підтверджувати вартість, місце придбання та походження виявленого у них товару.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучено для експертного дослідження. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: