Львівський виконком погодив будівництво приватної школи з житлом

dsc1121-ddb2356beabc3edcc50c9de7c2b53088
Фото: Львівська міська рада

Сьогодні, 10 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження на проектування  школи по вулиці Олени Степанівни, передає кореспондент Дивись.info.

Сьогодні, 10 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження на проектування школи по вулиці Олени Степанівни, передає кореспондент Дивись.info.

Як розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, комплекс планують спорудити в житловому комплексі «Велика Британія». Зокрема йдеться про будівництво школи 1-2 рівня акредитації зі спортивним корпусом, підземним паркінгом та апартаментами.

Втім, у членів виконкому виникли питання щодо апартаментів. «Забудовник декларував, що вони хочуть відкрити англійську школу приватну і привезти викладачів з-за кордону і для них зробити квартири, які непостійні, вони здають в оренду, щоб фахівці мали приманку таку» - пояснив Юліан Чаплінський. На запитання чи не перетворяться ці «апартаменти» на звичайне житло головний архітектор відповісти не зміг.

Згідно з затвердженими документами, кількість поверхів коливатиметься від 2 до 7, а загальна площа споруд сягає майже 13 тисяч метрів квадратних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: