На Львівщині затримали понад 60 іноземців, які незаконно перебувають в Україні

кордон
Фото: ілюстративне. Джерело: AllBizService

У Львові та в області триває операція «Мігрант», за якою упродовж двох тижнів правоохоронці виявили 13 нелегальних мігрантів та 51 порушника законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства

.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

З них 47 осіб працівники регіональних підрозділів Державної міграційної служби України притягнули до відповідальності за ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), двох за ст.204 (порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) та ще двох за ст.205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) КУпАП.

Направлено 37 подань про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження та 14 подань про заборону в’їзду іноземцям та особам без громадянства в Україну. Щодо ще 65 іноземців, котрі перебувають на території України направлені подання про скорочення їм строку тимчасового перебування у нашій державі.

Нагадаємо, операція під умовною назвою «Мігрант» на Львівщині розпочалась 26 жовтня і триватиме до 24 грудня. Метою відпрацювання є запобігання та протидія нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: