У Вінницькій області зарізали 27-річного АТОшника, який пройшов пекло Авдіївської промзони

34448620845_abc7b844a5_k_id19273_650x410_2_650x410

9 листопада у Вінницькій області у місті Немирів на зупинці громадського транспорту зарізали 27-річного бійця АТО. Нападник штрикнув військового ножем.

Поліція розшукує вбивцю українського військового, повідомляє Vlasno.info.

«Загиблому нанесли один удар в область ключиці справа, ніж дістав легені, – говорить він. – Він мешкав у селі Вища Кропивна Немирівського району, а той, хто наносив удар — в селі Остапківці. Після скоєння злочину зловмисник втік. Зараз проводяться розшукові дії», - повідомив начальник Немирівського відділення поліції у Вінницькій області Олександр Король.

Загиблого військового демобілізували рік тому.

«Сашко пішов працювати на тік, зійшовся з жіночкою, півроку тому народилась дитина. Тепер малесенький син Сашка залишився без батька, – зітхає Володимир Михайлович. – А Сашко ж пройшов в зоні АТО Авдіївську промзону, де було дуже гаряче, а загинув вдома, від ножа. Там дуже заплутана історія. Кажуть, що ще одного підрізали, зараз він в реанімації. Знаю, що в кафе "Юність" у Немирові відпочивали дві компанії АТОвців. Між ними були якійсь непорозуміння. Частина АТОвців вже розійшлась, а Сашко поїхав на підтримку побратимів. Був тверезий, а ось як вийшло», - згадує староста Ситковецької громади.

Наголошується, що поховають загиблого АТОшника 11 листопада в рідному селі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: