Відтепер найкраще онлайн-радіо України можна слухати на сайті Дивись.info

209a174-650

Відтепер прямо на сайті ІА Дивись.info можна слухати найкраще онлайн-радіо країни – Urban Space Radio.

Відсьогодні редакція починає співпрацю із командою радіо, аби читачі нашого сайту могли читати цікаві тексти та переглядати яскраві фото під атмосферну музику.

Urban Space Radio це медіа-проект платформи «Тепле Місто» (Івано-Франківськ), яка була заснована у 2014 році на основі цінностей відкритості, проактивності, гідності та теплоти. Місія «Теплого Міста» полягає у створенні нових можливостей самореалізації мешканців Івано-Франківська задля досягнення високого рівня якості життя в місті через більшу спроможність, довіру та амбітність. До слова, велике інтерв’ю співзасновника платформи Юрія Филюка, ви вже могли читати на сайті Дивись.info. Якщо досі цього не зробили – дуже радимо. Читати тут.

Плеєри Urban Space Radio розміщені на головній сторінці Дивись.info (одразу під блоком «Колонки»), а також на сторінках публікацій (праворуч, під блоком з головними новинами), тож вам потрібно лише натиснути кнопку «play».

Крім якісної української та світової музики, команда Urban Space Radio також має низку цікавих авторських програм. Зокрема, Slow Time з Тарасом Малим, яка виходить в ефір щочетверга о 21.00. Крім того, свіжий проект - цикл інтерв'ю із цікавими особистостями. Наприклад, цього тижня в ефірі був письменний Юрій Іздрик. Це все -  "Обережно, Мох!", що виходить в ефір щосереди о 19.00. Слідкуйте за розкладом авторських програм на сторінці радіо у Фейсбук.

Нагадуємо, що Ви також можете підписатися на щоденну розсилку найцікавіших матеріалів, аби завжди бути в курсі подій. Зробити це можна за посиланням. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: