Водій Садового визнав, що порушив ПДР

1e1d465f-bf51-4ff9-8fdf-17f603957cbd

Водій Садового сам повідомив поліцію про порушення ПДР та заявив, що готовий сплатити штрафи за два випадки порушень.

Водій Садового сам повідомив поліцію про порушення ПДР та заявив, що готовий сплатити штрафи за два випадки порушень

Водій апарату виконавчого комітету Львівської міськради скерував звернення до начальника Управління патрульної поліції у м. Львові щодо адміністративного правопорушення, зокрема, щодо стоянки службового транспортного засобу марки Toyota Avensis (ВС4464ВН) на місці для людей із інвалідністю, передає в прес-служба ЛМР.

«Водій визнає, що цими діями вчинив адміністративне правопорушення передбачене ч. 5 ст. 122 Кодекс України про адміністративні правопорушення», - йдеться в повідомленні.

«Додатково повідомляю, що 2 листопада 2017 року орієнтовно о 14:15 год, саме я перебував за кермом цього ж службового транспортного засобу, що рухався на дорозі, по вул. П. Дорошенка, із смугою виключно для маршрутних транспортних засобів», - зазначено у зверненні.

Також зазначається, що інформація скерована в Управління патрульної поліції у м. Львові для винесення постанови про притягнення до адміністративної відповідальності відповідно до чинного законодавства України.

Нагадаємо, службову Toyota Avensis (ВС4464ВН) помітили сьогодні, 10 листопада на площі Катедральній у центрі міста. Автівка була припаркована на місці для людей з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: