Львівська мерія готує позов про знесення скандального будинку на Тернопільській

maxresdefault

Львівська міська рада готує позов щодо знесення об’єкту будівництва будівництва компанії “Ірокс” на вулиці Тернопільській, 42.

Львівська міська рада готує позов щодо знесення об’єкта будівництва будівництва компанії «Ірокс» на вулиці Тернопільській, 42.

Про це під час прес-конференції повідомила директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми не можемо в повній мірі скористатися повноваженнями, наданими нам законом, для того, щоб зупинити незаконне будівництво компанією Ірокс» на трьох ділянках у Львові. І насамперед ми хочемо застерегти громадян від придбання квартир у цих об’єктах. Найбільш кричущий об’єкт – це вул. Тернопільська, 42, де компанія здійснює будівництво без жодного документа на початок будівельних робіт. Ці факти встановлені ДАБІ у Львівській області, Львівською міською інспекцією і були винесенні приписи про зупинення робіт. Компанія ці приписи ігнорувала, наступним кроком було звернення до  суду. Судовим рішенням зупинено виконання припису, станом на сьогодні будівництво продовжується», – розповіла Гелена Пайонкевич.

За її словами мерія готує позов про знесення.

«Ця справа буде логічною і, на нашу думку, зараз, можливо, добитися знесення цього будинку», – додала директор департаменту.

Нагадаємо, у серпні Львівська міськрада звернулась у правоохоронні органи щодо порушення кримінального провадження стосовно керівництва ПрАТ «Ірокс».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: