Перекриття Личаківської: як їздитиме громадський транспорт

67908_1
Фото: Новини Львова

У зв’язку з закриттям на ремонт вулиці Личаківської на ділянці від вул. Котика до вул. Черемшини будуть внесені зміни у схему руху схему громадського транспорту.

Зокрема, змін зазнають 9 автобусних маршрутів. Про це під час брифінгу розповів в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Маршрутка №5А і 36 курсуватиме у напрямку Винник без змін, а з Винник – вул. Богданівською, Кордуби, Хмельницького, Замарстинівською до пл. Різні. Нічний автобус у центр Львова курсуватиме вул. Зеленою, Студентською, Мечникова, Личаківською», - пояснив Партика.

За його словами, автобус №15 в обох напрямках курсуватиме вул. Зеленою, а №47А у бік центру їхатиме вул. Зеленою, Пасічною, Дж. Вашингтона, Студентською, Мечникова, Личаківською.

Також Олег Партика зазначив, що маршрутка №29 курсуватиме з Винник по вул. Пасічній, Дж. Вашингтона, Студентській, Мечникова, Личаківській.

«Маршрут автобуса №50 буде змінено суттєвіше. Він курсуватиме вул. Мечникова, Личаківською, Дж. Вашингтона, Пасічна. Його кінцева буде на вул. Таджицькій. №18 курсуватиме по вул. Некрасова, Черемшини до стадіону «Скіф», №39 – з Ялівця на вул. Богданівську, Кукурудзяну, Липинського, Некрасова, Черемшини до стадіону «Скіф». Студентські шатл-баси в обох напрямках курсуватимуть вул. Зеленою» – повідомив в.о. начальника управління транспорту ЛМР.

При цьому в ЛМР визнають, що це спричинить великі незручності, але наголошують, що через складність інженерних робіт перекриття вулиці уникнути неможливо, тож просять мешканців з розумінням поставитись до ситуації.

Нагадаємо, з 13.00 години 15 листопада у Львові для руху транспорту перекриють частину вул. Личаківської, на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Черемшини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: