У Львові без гарячої води залишились мешканці 17 будинків

izvesten-grafik-otklyucheniya-goryachey-vody_1
Фото: news.tut.by

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на ранок підприємство подає опалення до усіх споживачів у Львові. Гаряча вода не подається до 17 будинків.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Станом на ранок опалення отримують усі споживачі ЛМКП «Львівтеплоенерго» у Галицькому, Личаківському, Сихівському, Франківському, Шевченківському районах та м. Винники – це 1619 будинків.

Не отримує гарячу воду 2 будинки у Франківському районі на вул. Науковій, 64, 74. Причина відсутності гарячого водопостачання – ліквідація пориву трубопроводу гарячого водопостачання від ЦТП на вул. Науковаій 58а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада.

Не отримують гарячу воду 9 будинків у Сихівському районі на вул. Стрийській, 47, 49, 53, 55, 57, 59, 61, 63, 65. Причина відсутності – порив трубопроводу ГВП від ЦТП на вул. Гашека, 17а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада.

Також не подається гаряча вода до 6-ти будинків у Шевченківському районі.

Будинки на вул. Миколайчука, 2, 4,6 вул. Мазепи, 27, вул. Плуговій, 7 не отримують гарячу воду через порив трубопроводу ГВП від ЦТП на вул. Миколайчука, 14б. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада.

Будинок на вул. Студинського, 6 не отримує гарячу воду через порив внутрішньобудинкової системи. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: