Дорогу в Меденичах цього року можуть не завершити

84215_1

Комісія з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури ЛОР визнала задовільним виконання Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2017 рік.

Як розповів т.в.о. директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку облдержадміністрації Роман Кокотайло у коментарі ІА Дивись.info, затримки по об'єктах виникають через неспроможність деяких органів місцевого самоврядування правильно провести всі необхідні процедури.

«Є ймовірність, що роботи не будуть виконані в повному обсязі в Меденичах. Керівництво органу місцевого самоврядування затримало процес, були бюрократичні моменти по оголошенню тендеру, по укладанню угоди» - зазначив Роман Кокотайло.

Також він пообіцяв, що буде створена робоча група, яка наступного тижня планує перевірити роботи.

За словами Романа Кокотайла, з 196,5 млн, які було передбачено програмою, станом на 1 листопада профінансовано 161 млн, що становить 82%. Водночас дороги комунальної власності профінансовані на 66%.

«У серпні ми зіткнулися з тим, що запаси сипучих матеріалів, які були сформовані, почали завершуватися, відповідно по  кількох об’єктах темпи робіт у вересні не були такі як у серпні. Якщо потреба області щодня 300 вагонів щебеню, то приходить 90 (це тільки по одній підрядній організації). Також залізниці не вистачає локомотивів» – пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: