Суд у справі державного акту на землю парку «Знесіння» перенесли

IMG_2818

У Львівському апеляційному адміністративному суді відбулося чергове засідання щодо  скасування державного акту на землю  парку «Знесіння», передає кореспондент Дивись.info.

У Львівському апеляційному адміністративному суді відбулося чергове засідання щодо скасування державного акту на землю парку «Знесіння», передає кореспондент ІА Дивись.info.

Нагадаємо, за позовом приватної компанії «Факторія» Сихівський районний суд м. Львова частково скасував ухвалу Львівської міської ради щодо надання державного акту на землю парку «Знесіння».

ЛМР та кілька громадських організацій подали апеляцію. Слухання в апеляційній інстанції почалися ще 10 жовтня. Сьогодні ж захисники парку сподівалися на ухвалення рішення. Однак, на засідання не з’явився представник «Факторії». Згідно клопотання, яке надійшло до суду, саме сьогодні він складає кваліфікаційний іспит на право займатися адвокатською діяльністю.

Читайте також: Відмовити, – Львівський апеляційний господарський суд оголосив рішення у справі «Знесіння»

Проти цього клопотання заперечили представники апелянтів, мотивуючи тим, що під час попереднього засідання, всі сторони процесу висловили свою позицію. Втім, судді порадившись вирішили таки перенести засідання на тиждень.

Наступне засідання призначено на 21 листопада.          

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: