Лорак неочікувано виступила у Палаці «Україна» і зірвала бурхливі овації глядачів (відео)

1510708910-9645

Про виступ співачки не повідомлялося в афішах.

Українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно отримала премію «Золотий грамофон - 2017» у Кремлівському палаці у Москві, неочікувано виступила у Палаці «Україна» у Києві. Про це повідомляє кореспондент ТСН.ua.

Виступ Ані Лорак стався у вівторок, 14 листопада, на шоу, присвяченому 15-річчю балету «Freedom». На концерті виступали Вєра Брежнєва, Наталя Могілевська, Ірина Білик, Оля Полякова, Злата Огневич, Макс Барських та інші. Головною запрошеною зіркою була заявлена Лайма Вайкуле.  А ось імені Ані Лорак в афіші заходу не було, організатори концерту лише обіцяли, що «на сцені з'явиться special guest - артист, у якого мільйони шанувальників в Україні».

Коли ж Лорак вийшла на сцену, глядачі почали аплодувати і знімати її на телефони.

Після завершення виступу більшість присутніх влаштували бурхливі овації, дехто навіть встав. Жоден інший артист на цьому шоу не отримав стільки овацій, скільки отримала Ані Лорак.

Після виступу співачка сказала:

«Привіт, Києве! Привіт, мої улюблені! Велике спасибі. Для мене величезна честь сьогодні бути в цьому залі. Вітати талановитих, неймовірних, незвичайних, харизматичних Freedom, тому що вони - це щось особливе під сонцем, справжні артисти. Велика честь сьогодні брати участь в такому концерті і, звичайно, як ви самі розумієте, стояти на цій сцені в Палаці "Україна" і співати для вас! Дякую!».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: