На мікропроекти у 2018-му виділять більше коштів, — Ганущин

15107473265a0c2cbe84249

На конкурс мікропроектів у 2018 році планують виділити 100 мільйонів гривень.

 

Про це під час прес-конференції заявив голова Львівської облради Олександр Ганущин, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми показали, що можемо не просто залучити 70 мільйонів з обласного бюджету, ми створили конкурентні умови подачі заявок онлайн. Не всі до кінця вірили, що ця схема запрацює. Але є в глухих селах люди, які хочуть змінювати життя на краще, можуть зайти в інтернет, написати заявку податися на конкурс. І таких заявок було 1300, і були незалежні експерти, і є 619 переможців. Крім чотирьох проектів все буде реалізовано», - заявив голова облради.

За його словами в мікпропроекти крім обласних коштів було вкладено самими людьми 23,8 мільйонів гривень, і ще 52 мільйони до фінансували місцеві бюджети.

«Є розуміння в депутатського корпусу, що наступного року цей конкурс має становити 100 мільйонів гривень. Приклад з області взяла львівська міська рада, яка запровадила громадський бюджет. Тільки ми, в своєму бюджеті розвитку до мільярда гривень, вкладаємо в громади 70 мільйонів, а міська рада поки що вклала лише 20 мільйонів. Ми намагаємося на наступний рік залучити 200 мільйонів гривень на конкурс за подібною методологією», - додав Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: