У ГПУ пояснили, чому проводили обшук у заступника головного редактора «Українського радіо»

GPU17-11-10-1510325935

У Генеральній прокуратурі України повідомили подробиці обшуку у заступника головного редактора «Українського радіо» Світлани Мялик.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ в Facebook, пише РБК-Україна.

Як зазначається, обшуки в квартирі Мялик проводилися на підставі рішення суду від 24 жовтня 2017 року. Таким чином, ГПУ проводила обшук за місцем проживання співробітника територіального органу Державної фіскальної служби України в квартирі за адресою м.Київ, вул. М. Донця 2а, що належить на праві власності громадянці України, яка працює в одному з українських ЗМІ.

«Генеральною прокуратурою України розслідується кримінальна провадження за фактами розтрати вилученого майна шляхом зловживання службовими повноваженнями посадовими особами територіальних органів Державної фіскальної служби України, за попередньою змовою зі службовими особами одного з товариств, а також умисного невиконання судового рішення, яке набрало законної сили, щодо повернення юридичній особі належного йому майна, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом інтересам зазначеної особи, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч 5 ст. 191 ч. 3 ст. 382 КК України», - йдеться в повідомленні.

Крім того, у відомстві додають, що вказана кримінальна виробництво не стосується фактичного власника квартири, а також питань її професійної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: