Депутат скаржиться на водіїв маршруток, які справляють природні потреби неподалік церкви

IMG_9166

Депутат Львівської міської ради Тарас Гупало звертається до керівництва міської ради з приводу ганебної поведінки водіїв маршруток, які справляють природні потреби поблизу церкви.

Депутат Львівської міської ради Тарас Гупало звертається до керівництва міської ради з приводу ганебної поведінки водіїв маршруток, які справляють природні потреби поблизу церкви, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«До мене звернувся настоятель храму Святого Духу, що на вулиці Суботівській з приводу ганебної поведінки водіїв автобусів, хто має кінцеву зупинку поблизу храму. Упродовж тривалого часу природні потреби практикують справляти відразу біля огорожі храму, де процесія весілля чи похорону, хрестини. Влітку на всій прилеглій території стоїть жахливий сморід, а будь-які зауваження настоятеля чи прихожан водії ігнорують», – заявив депутат.

Він додав, що така ситуація спостерігається у кількох районах Львова при тому, що поблизу є безкоштовні облаштовані туалети.

«Вчора, коли ми були там з в.о. обов’язків начальника управління транспорту водії в нашій присутності робили те саме. Один з них пояснив, що робить це швидко, щоб машина не заглохла», – додав депутат.

Він просить вжити невідкладних заходів щодо виправлення ситуації і притягнути винних до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: